2. évad Andrzej Sapkowski Anya Chalotra Előzetes Érdekességek extrák Forgatás Freya Allan Galéria Henry Cavill Képtár Sorozat The Witcher - Vaják

1. WitcherCon: The Witcher – Vaják 2.évad előzetese és érdekességei

Július 9.-én, pénteken lezajlott az első WitcherCon, ahol rengeteg érdekességet kaptunk a The Witcher – Vaják sorozatról és a The Witcher: A Farkas rémálma spinoff sorozatról. Először az anyasorozatról kapott érdekességeket, kulisszák mögötti videókat, előzetest és plakátot gyűjtöttem össze nektek ebben a posztban:

Először is itt az előzetes és a premier dátum, így a sorozat december 17.-től lesz elérhető a Netflixen:

Megérkeztek az első hivatalos képek is a 2.évadhoz, amin láthatjuk Kökörcsint, Lambertet, Geraltot és Cirillat.

008.jpg007.jpg009.jpg

002.jpg001.jpg
Egy videó által felfedték az epizód címeket és a hozzátartozó logókat is:
Első epizód: A Grain of Truth
Második epizód: Kaer Morhen
Harmadik epizód: What is Lost
Negyedik epizód: Redanian Intelligence
Ötödik epizód: Turn Your Back
Hatodik epizód: Dear Friend
Hetedik epizód: Voleth Meir
Nyolcadik epizód: ???

Továbbá olyan videókat kaptunk, amiben betekinthetünk abba, hogyan készült el Kaer Morhen, a híres vaják erőd és, hogy Yennefer (Anya Chalotra) és Cirilla (Freya Allan) milyen utat jártak be eddig együtt és mi lesz velük a második évadban:

Kaer Morhen megalkotása a második évadra egy hatalmas élmény volt. Nagyon keményen dolgoztunk, hogy életre keltsük ezt az ősi várat, helyet, ahová a vajákok minden télen visszatérnek megpihenni és gyógyulni. Izgatottan várom, hogy mindenkit, a régi rajongókat és az új nézőket is üdvözölhessük Kaer Morhenben. A több, mint 1000 éves már ez az épület és elég sok veszélyt, fenyegetést élt már át. Minden egyes oszlop és kő mesélni tudna, hogy a vajákok miket éltek meg a Kontinenst átívelő sötét törtenelme alatt. Kaer Morhen már az első Witcher-játék bevezetőjében látható, ahol a játékosoknak meg kell védeniük az erődöt Azar Javedtől és a Professzortól. A Witcher 3. részében a rettegett Vad Falka ostromolja az erődöt, amikor is el akarják rabolni Cirit. A játékosok itt felfedezhetik a vár környékén lévő területeket és mélyebbre áshatnak a vaják történelemben. Az elmúlt néhány évben a The Witcher univerzuma bővült és ezzel együtt Kaer Morhenről is több információnk lett. A közelgő animációs film, a Farkas rémálma lesz az első összekötő a jelen és a múlt között. Az animációban szemtanúi lehetünk Kaer Morhen egyik jelentős kifosztásának, amikor a rettegő, fanatikus emberek megtámadják a várat. A 2. évadban pedig láthatjuk ennek az ostromnak a következményeit is. Kaer Morhen szívében található a Nagy Csarnok, amit a második évadra lenyűgöző részletességgel építettek meg. Láthatjuk, hogy a vár asztalai üresek, a hatalmas tűzrakóhelyet, ami több árnyékot ad, mint fényt. A Nagy Csarnok közepén áll a Medálfa, ami egy titokzatos és kimagasló emlékmű, ahol az elesett vajákok medáljai lógnak már évszázadok óta. Emlékeztetőül a testvériségre, ami még a halál után is összeköti őket. Láthatjuk a vajákok fegyvertárát, ami tele van fegyverekkel és elixírekkel, hogy képesek legyenek megvédeni a Kontinenst és saját magukat a jövőbeni támadásoktól. És minden másra is. Végül betekintést kapunk az alagsorban lévő laboratóriumban, ahol a kísérleteket és kutatásokat végzik. A labor az a hely, ahol a fiatal vajákokat hozzák létre, ha elég szerencsések ahhoz, hogy túléljék a Füvek próbáját. Nagyon izgalmas volt a Witcher világ egy új darabjának a megalkotása a könyvekből a képernyőre. Reméljük, ti is annyira szeretitek majd, mint mi.

Anya Chalotra: Nagyon elégedett voltam az első évaddal, mert olyan jól fogadták és olyan sokan kerestek meg, hogy mennyire tetszett nekik. Így tudod nagyon is boldog voltam.
Freya Allan: Amikor belevágtam az első évadba, akkor nagyon is új volt nekem az egész és tényleg a munka alatt tanultam meg mindent.
AC: Idegesek voltunk, mert nyilván szerettük az egészet, a vérünket, verejtékünket és könnyeinket adtuk bele. De örülök, hogy a nézők imádták. Sok szép emlékem van az első évadról.
FA: Emlékszem mennyire szerettem forgatni az első epizódot. Utána pedig szó szerint csak futkostam az erdőben. Mindig menekültem mindenki elől. És úgy érzem ebben az évadban végre láthatod, mennyit fejlődtem.
AC: Van sok kedvenc jelenetem az első évadból, de a legjobban a Yenneferrel átélt utazásomat imádtam. Ebben az évadban mindenki halálra dolgozta magát, hogy ezt megvalósítsuk.
FA: Én csak izgatott vagyok, hogy az emberek láthatják milyen sok munkát fektettünk bele.
AC: A rajongókért csináljuk és az, hogy a játékok rajongóinak tetszett és az új rajongóknak is, akik csatlakoztak hozzánk, az egyszerűen zseniális.
FA: Alig várom, hogy a nézők végre láthassák az új évadot.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük