2. évad Cast Forgatás Sorozat Szereplők Szereplőválogatás The Witcher - Vaják

7 új szereplő csatlakozását erősítették meg a Vaják második évadához

Ma 7 új szereplő csatlakozását erősítették meg a hivatalos oldalak a Vaják második évadához, köztük olyanokét, hogy ki alakítja Dijkstrat, Nenneket és Riencet, de Fenn és Codringher kilétére és fény derült.

A napokban már két casting hírt bejelentettük, hogy ki alakíthatja Philippa Eilhartot, akit Cassie Claire kelthet életre és most Kevin Doyle szerepére is fény derült, aki Ba’lian karakterét formálhatja meg.

Az összes karakterhez megkaptuk a hivatalos leírást is, amit most elhoztunk nektek lefordítva és természetesen már a színészek arcát is hozzájuk párosítottuk.

Sigismund Dijkstra karakterét Graham McTavish kapta meg, aki az Outlander sorozatban Dougal McTavisht  formálta meg. Dijkstra az egyik legfontosabb politikai személy a Kontinensen és Vizimir redánia királyának feltehetőleg a legközelebbi tanácsadója is. A hatalmas erejű varázslónővel, Philippa Eilharttal együttműködve, Dijkstra nagy hatással lesz a történetre.

A redániai kémhálózat vezetőjeként, Sigismund Dijkstra csapata a cselszövők, lókötők mindent megtesznek, annak érdekében az egész Kontinensen, hogy a férfi nevét mindenki ismerje. Elképesztő stílusa és fizikai ereje másodlagos a királyok és mágusok tudásában és amellett, hogy mindent megkaparintson, amit akar.

Nenneke anya karakterét Adjoa Andoh kapta meg, akit a Silent Witness és a Bridgerton rajongói jól ismernek. A bölcs és mindig segítő Nenneke anyát, a Melitele templom főpapnőjét formálhatja meg, aki Ciri és Geralt segítségére lesz az utazásuk során.

Papnőként, Nenneke sok utazó anyafigurája, akik a Melitele templomnál találnak menedéket. Sok embert, köztük Geraltot is gyógyított az elixírjeivel, kenőcseivel és tanácsokkal látta el őket.

Az előző cikkünkben már írtunk róla, hogy Philippa Eilhart karakterét Cassie Clare formálhatja meg. Philippa varázslónő, aki Vizimir király tanácsadója és nagy erejű varázslónője és a legemlékezetesebb fordulatok középpontjában áll a történetben.

Elbűvölő és alattomos, a nő Vizimir király elsődleges tanácsadója. Képessége átvitt és – a szó szoros értelmében is – az alakváltás az udvarokban és a bulikon, ami miatt a Kontinens egyik legbefolyásosabb mágusa.

Fenn karakterét Liz Carr kapta meg, aki a nyomozóiroda megbecsült nyomozóját formálhatja meg. Codringherrel együtt segít Geraltnak beazonosítani az ellenségeit.

Tettestársak – látszólag megoldják a bűncselekményeket – de Codringher és Fenn információkat szolgáltatnak: összegyűjtik, megértik, feltárják, sőt még el is temetik a megfelelő árért.

Codringher karaktert Simon Callow csatlakozik a fent említett nyomozó pároshoz.

Codringher a vállalkozás arca, míg Fenn a háttérben munkálkodik; még soha nem mutattak be olyan mindent magába foglaló rejtélyt, mint amibe a doriani irodájukban csöppenhetsz bele.

Rience karakterét Chris Fulton keltheti életre, akit a Bridgerton sorozatból ismerhettünk már meg. A Vajákban egy gonosz mágust formálhat meg.

Szadista mágus, aki szeret a tűzzel játszadozni (szó szerint), Riencet egy titokzatos uraság alkalmazza, hogy egy értékes ékszert szerezzen meg neki. Kegyetlen taktikája mély hegeket hagy maga után bármerre is jár…habár hasztalanul próbál menekülni a sajátjai elől.

És az utolsó szereplő pedig Kevin Doyle, akinek a karakteréről ma rántották le a leplet. Doyle egy új karaktert formálhat meg, Ba’liant, aki a könyvekben nem szerepel, de a neve alapján tünde lehet.

Az északi részen az erőszakos üldözéseket elkerülve Ba’lian egyike azoknak a tündéknek, akik menedéket keresnek a Kontinens fura helyein. Bátor és alapelveket követő, de az utazása során érdekes karakterekkel áll össze, akik arra ösztönzik harc nélkül ne adja fel.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük