2. évad Forgatás Helyszínek Sorozat The Witcher - Vaják

A Fountains Apátság átalakítása megkezdődött

Miután megkaptuk az első betekintést a nilfgaardiak új páncéljáról és a tündérek, varázslónők öltözékéről, most arról számolhatunk be, hogy a Fountains Abbey romjait elkezdték átalakítani a tündék palotájává, Shaerraweedé.

A stábtagok előkészültek a jövőheti forgatásra az apátságnál, eddig ugye a romok környékén és a kertekben forgattak, de a képekből ítélve már felszerelték a zászlókat, parázstartókat és a szobrokat. A zászlókon a fehér rózsa szimbólum látható, ami fontos a kontinensen élő tündéknek. A Fehér rózsa Aelirenn tünde mártírt képviseli, aki kétszáz évvel ezelőtt halt meg a sorozat eseményei előtt és így biztosította be a tündék szabadságát Dol Blathanaban.

A National Trust honlapja szerint folytatódnak a munkálatok a romoknál (hétfőtől-csütörtökig). Valószínűleg visszatér Mecia Simson (Francesca Findabair) és más tünde karakterek is. Az egyik ilyen Wilson Radjou Pultaje, aki Darat alakítja. Reményeink szerint megjelenik az első évad egyik királya, Filavandrel (Tom Canton).

Egyelőre arról nincs információ, hogy a főszereplők is megjelennek-e itt, de amint többet tudunk közzétesszük az oldalon, úgyhogy érdemes mindennap visszanézni hozzánk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük