Egyéb projektek Hírek Interjú Netflix Sorozat The Witcher - Vaják

A sorozat készítője több játékutalást szeretne a jövőben

Amíg az első évad a novellákon alapszik, leginkább a játékokhoz tudják kötni az emberek a sorozatot. A The Witcher 3: Wild Hunt az egyik legnépszerűbb játék, annak ellenére, hogy 5 éve jelent meg. Henry Cavill, Geralt megformálója is többször végigjátszotta már, és a CD Projekt RED is készíti már a negyedik részét a szériának.

A Netflixnek nagy sikereket hozott a The Witcher, hiszen a második évad előtt érkezik egy animációs film is, amin jelenleg dolgoznak, és Lauren S. Hissrich szerint – aki az egész sorozatot a kezében tartja -, érdemes a lenne könyvek mellett több játékban fellelhető anyagot is beletenniük a munkába. Lauren elmagyarázta egy korábbi interjúban, hogy a jövőben leforgatott évadokban annyi játékbeli utalást szeretne, amennyit csak megenged maga a produkció.

Szeretnénk tiszteletünket adni a játék felé, amennyire az lehetséges. Voltam a CD Projekt Rednél. Minden tehetséges emberrel találkoztam, aki ott megfordult. És amit csinálnak, az valami elképesztő! Szóval ha a sorozatban kikacsintgathatunk feléjük, mindenképp élni fogunk a lehetőséggel – mondta.

Az első évad elég kevés utalással rendelkezett a játékok felé. Ennek ellenére nem feltétlenül mondhatjuk el azt, hogy egyáltalán nem foglalkoztak velük, hiszen a híres kádjelenet is a The Witcher 3 elejéről ismerhetik a rajongók. Lauren elmondta, az utalások nem lesznek egyenlők a küldetések vagy bármiféle csavarok átvételével, maga a történet végig a könyveken alapszik majd, és tervei szerint még évekig követhetjük Geralt életét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük