2. évad Anya Chalotra Cast Érdekességek extrák Forgatás Freya Allan Henry Cavill Hírek Sorozat Spoiler Színészek The Witcher - Vaják

A Vaják forgatásában egy nagy jelenetre készülnek a Fountains Abbey-nél

Korábban említettük, hogy a stáb felderítette a Fountains Abbey romjait, de most az is napvilágra került, hogy egy nagy jelenetet készülnek itt forgatni, amiben a tündéknek hatalmas szerepe lesz.

A National Trust honlapján közzétették, hogy október 28.-án, azaz szerdán a Fountains Abbey szomszédságában lévő Studley Royal Water Gardens területét egy forgatás miatt lezárják és egy részét az apátságnak és a kerteknek is.

Ha ez még nem győzött meg, akkor itt egy felhívás egy castingra, ahol tündéknek keresnek statisztákat. Mindenféle etnikumú, korú, magas és hosszú hajú szereplőket keresnek az október 28.-i forgatásra.

Spoiler!

Ha nem akarsz olyan tartalomba belefutni, ami a második évad részeiből leplezhet le valamit, akkor ne olvass tovább!

Korábban volt egy feltevés, hogy talán Kaer Morhen jeleneteit veszik itt majd fel, Ciri és Geralt közös jeleneteit, de ezt a tündék jelenléte megcáfolja.

Tekintettel, amit tudunk a legerősebb lehetőség az, hogy a romok Shaerraweddet fogja bemutatni, egy elhagyatott tünde palotát, ami a Tündevér regényben az egyik legmegindítóbb jelenetében szerepel. A könyveket olvasók emlékezhetnek arra, hogy itt sok tündét érintő jelenet zajlik le.

A következő sorok spoilert tartalmaznak a Shaerrawedd jelenetével kapcsolatban, ezért ha még nem tart itt valaki a könyvben ne folytassa az olvasást!

A Tündevér regényben, az egyik karakter egy törpe harcos, Yarpen Zigrin, akit Jeremy Crawford formál meg a sorozatban. Crawford visszatérését már megerősítették, több bejegyzésében is utalt rá, hogy hamarosan visszatér a forgatásra is. A Fountains Abbey közeli helyszíneken már több színész is jelen van; Freya Allan, Henry Cavill, Anya Chalotra és Anna Shaffer.

Egyelőre biztosat nem lehet mondani, hogy tényleg ezt a jelenetet dolgozzák-e fel, de a hét későbbi felében valószínűleg már többet fogunk tudni.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük