2. évad Anya Chalotra Cast Érdekességek Forgatás Helyszínek Henry Cavill Hírek Képtár Kulisszák mögötti képek Sorozat Spoiler Szereplők Színészek The Witcher - Vaják

A Vaják Spoiler Jelentései: egy sötét hangvételű jelenet részletei

A múlt hét óta, mint tudjátok a stáb Anglia egyik legszebb romjainál forgat, a Fountains Abbeynél, amiről szinte napi beszámolókat hozunk nektek és ezalól a mai nap sem kivétel. A romok most egy éjszakai forgatás helyszínéül szolgáltak, amiben  még Henry Cavill, Anya Chalotra is részt vettek. Már arról beszámoltunk, hogy ez a jelenet az, ami varázslókat, a királyokat és politikusokat foglalja magában, akik összegyűltek az Északi Királyságban, de a mai cikk utalhat arra, hogy mire is gyülekeznek.

Spoiler! – Ha nem akarsz előre meg tudni bármi fontos részletet a második évadból, akkor kérlek ne olvass tovább!

A bámészkodóknak, aki a képeket készítette és jelen volt a helyszínen, sikerült feltárnia egy újabb átalakítást, amit a romoknál végeztek.

052.jpg053.jpg054.jpg055.jpg056.jpg

A romok belsejében egy tucatnyi vörös zászlóval együtt a stáb felállított a folyosó végén egy nagy oltárnak tűnő valamit vagy emlékművet. Az oltár két oldalán magas fából épült építmények látszódnak, amik nagyon hasonlítanak a máglyákra. A díszletek között még egy kivégző sziklát is talált a forrás, aki a képeket készítette. Úgy tűnik, hogy Anglia egyik legszebb romjainál egy sokkal drámaibb jelenetre készülhetünk, mint ezt eddig gondoltuk.

Eddig minden jel arra mutatott, hogy Shaerrawedd palotáját fogják bemutatni, de már nem lehetünk benne biztosak.

Most a legjobb tippje a Redanian Intelligencenek egészen más felé hajlik: A Sodden-hegy tetején lévő romok felé. Melyik hely is lenne a jobb megmutatni, hogy mi is történt a Nilfgaard elleni háború következményeként, mint az utolsó csata helyszíne?

A tény, hogy a helyszínen látott szereplők többsége is részt vett a harcban, szintén elég sokatmondó, csakúgy mint a díszlet közepén álló oltáron látható táblák is. Talán a hegyen a Tizennégyek hegyén, amit még a Mágushegynek és a Sárkányhegynek is hívnak, itt állíthattak emléket az elesetteknek, akik az életüket adták Észak megmentéséért? És mi lehet a helyzet a zászlókkal, amit eddig a tündékhez kapcsoltunk? A ti tippjeitek ugyanannyira számítanak most, mint a mieink. Szerintetek mi készülhet/készülhetett itt?

Érdekesebb azonban a kivégző hely, van is egy tipp erre:

Cahir nagy bajban lehet?

A héten rengeteg képet kaptunk, ahol a színész, Eamon Farren is feltűnik és elég ápolatlan külsője van, így valószínűleg az Északi Királyság fogja lehet, de vannak olyan képek, ahol teljesen új páncélzatban láthatjuk őt.

Nem tudni biztosan, hogy a kivégzést megakadályozzák-e vagy még korábbi jelenetekben láthatjuk Cahirt az új páncélzatban, erre sajnos a sorozat megjelenésével fogunk válaszokat kapni, addig is csak találgathatunk, hogy pontosan mi is történhetett itt.

A regényekben békeszerződést írnak alá, elsősorban Roggeveeni Vilgefortz erőfeszítéseinek köszönhetően. Vilgefortz erős, ravasz meggyőző képességét még nem figyelhettük meg az első évadban, mert csak néhány jelenete volt. Néhány rajongó úgy véli, hogy a soddeni-csatában a férfi szándékosan veszített Cahir ellen. Lehet, hogy a varázsló a nilfgaardi életének megkímélése mellett érvel, hogy majd később felhasználhassa őt? Habár ez minden bizonnyal nem illene a karakteréhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük