Henry Cavill Hírek Interjú Videó

Actors on Actors 3. rész – Henry Cavill interjú

Korábban írtam nektek arról, hogy Henry a Variety sorozatának lesz a vendége. Az Actors on Actors széria a 12. évadát éli meg, a 3. részében pedig Henry került sorra Patrick Stewart társaságában. A két színész több mindenről beszélt, köztük az Igazság Ligájáról, a Superman lehetséges folytatásáról, a The Witcher sorozatról és egyéb szerepekről.

Egy hónappal ezelőtt Zack Snyder jelentette be a nagyszerű hírt, miszerint egy új verziót jelentet meg a 2017-es filmből. A Zack-féle változatot az HBO Max-on lehet majd látni. Erre már meg is kaptuk az első plakátokat, amit a galériában megnézhettek!

„Oh, a Synder Cut, a híres-per-nem várt-per-minden egyéb Synder Cut… Nem tudok sokat mondani azon kívül, amit már mind tudunk, hogy az HBO Max-on lesz elérhető, és Zack végső elképzelését reprezentálja majd a film. Ennél többet nem tudok. Egyszerűen csak boldog vagyok, hogy Zack meg tudta valósítani az elképzelését. Szerintem egy filmkészítőnek és egy olyannak, aki történetet mesél el, fontos, hogy képesek legyenek arra, hogy megmutassák a világnak, amit szeretnének. Alig várom, hogy magam is láthassam.” – mondta Cavill. – „Mikor az Igazság Ligája kijött, több elképzelés volt, emiatt pedig a film nem volt rendesen tálalva. És aztán évekkel később a nagy lökések miatt itt van a Snyder Cut. Eljött az idő, és szerintem nagyon élvezetes lesz majd látni, hogy Zack végre megmutathatja az elképzelését.”

Ezzel kapcsolatban szóba jött, hogy vajon Henry mennyire nyitott egy újabb Superman filmre, hiszen a pletykák szerint nem sikerült megegyeznie a készítőkkel egy esetlegesen második rész kapcsán.

„Mindig is rajongtam Supermanért. Egy ilyen karakterrel forgatáson kívül is magaddal viszed a köpenyt. Részévé válik a te nyilvános megjelenésednek. Amikor a gyerekek találkoznak velem, nem feltétlenül Henry Cavillt látják, sokkal inkább Supermant, és ez így nagy felelősség. Mivel egy csodás karakterről beszélünk, igazából örülök, hogy ilyen felelősségem van, és remélem, hogy a következő években még eljátszhatom Supermant.”

Cavill nem tette hozzá, hogy miként szerepelne a filmekben. Múlt hónapban a Deadline azt írta, hogy Henry ugyan visszabújna a karakter bőrébe, de nem feltétlenül egy különálló film kedvéért.

„Az életem teljesen megváltozott emiatt. Annyi lehetőséged ad nekem, és igen, vannak olyan karakterek az életemben, amik megváltoztatták a karrieremet. Ezért nagyon hálás vagyok, és sokat tanultam magamról belőlük. … Superman olyan jó, olyan kedves, és mikor elkezded magadat hozzá hasonlítani, mert eljátszod őt, akkor ott tényleg magadba kell nézed. Azt mondod ‘Jó ember vagyok? Lehetek elég jó ahhoz, hogy eljátszhassam Supermant?’ És ha valaha hallasz egy suttogást, ami azt feleli: Hmm, várj egy percet, lehet, hogy nem; akkor azt elfogadod, és teszel azért, hogy jobbá válj. Szerintem ez minden, amit az életben tehetünk.”

Henryt a The Witcherben nyújtott alakításáról is kérdezték.

„A jó kameramunka csodái. Amikor a karakterről van szó, vagy arról, hogy néz ki, a könyvben szépen leírásokkal jellemzik. Ráadásul van róla egy nagyon népszerű videójáték-sorozat is. Mindezeket szerettem volna megeleveníteni. Körülbelül másfél-két órás folyamat volt minden reggel a próbák előtt, hogy ezeket az elemeket átvegyem. Mire a teljes Geralt-felszerelésemben voltam, úgy éreztem, mintha más emberre néznék a tükörben, és mintha már félig a karakter bőrében lennék, csak a fizikum miatt. Mintha másképp mozognék, és amint rajtam voltak a kontaktlencsék, minden felfordult. A mozdulataim, az interakcióim teljesen eltértek a valódi énemétől, és csak akkor lettem újra Henry, mikor elmentem 20 perces szünetre.”

A sorozat alatt rengeteg olyan jelenet volt, amikor dublőrökkel, statisztákkal helyettesítették a főszereplőket, hogy ne sérüljenek meg. Henrynél ez nem így történt.

„Számomra mindig élvezet volt a fizikai munka. Együtt dolgoztam Tom Cruise-zal, ami nagyon sokat segített, és talán a producerek szemében rosszabb lett az, hogy elkezdtem a mutatványokat élvezni. Most már én akarom őket csinálni, és szerintem ez egy alapvető darabja a karakternek. Ha egy néző Geraltot nézi a képernyőn, el kell hinnie, hogy az én vagyok. Ha nem így lenne, úgy érezném, hogy cserben hagytam a karaktert, épp ezért igyekszem annyi mindent magam csinálni, amennyit csak a produkció megenged.”

Sokan nem tudják, de Henry sulidarabokban is szerepelt. Megkérdezték tőle, szeretne-e a jövőben visszatérni a színpadra.

„10 éves voltam akkor… Imádtam az érzést, hogy a színpadon lehetek, ahogy a teljes pánik euphoriává válik, amint elkezdődik a darab. Egyelőre szeretnék a TV-nél és filmeknél maradni. A jövőben talán, mikor készen állok leégetni magam, megpróbálok visszatérni a színházba is.”


001.jpg 002.jpg 003.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük