2. évad Forgatás Hírek The Witcher - Vaják

Az előkészületek elkezdődtek a 2. évad folytatására

Márciusban ugye kénytelenek voltak leállítani a forgatásokat a járvány miatt, amiről már korábban be is számoltunk nektek, de már elkezdtek készülődni az augusztus 17.-én kezdődő forgatásokra, de az Arborfield Studios ügyvezetője szerint a háttérmunkálatok (a tervek, megbeszélések) már júniusban megkezdődtek.

Azonban a Redanian Intelligence megerősítette, hogy a The Witcher stábja már az Arborfield Studios-ba visszatért dolgozni. Azt nem tudják pontosan megmondani, hogy mennyien vannak már jelen ott, de ugye a forgatások megkezdése előtt is elő kell készülni a kezdésre. De így egy hónapra rá, úgy tűnik rengeteg idejük van felkészülni a kezdésre.

A régi és új díszletek is megújultak. Ha emlékszel rá akkor ebben az évadban a legnagyobb munkát egy hatalmas város megépítése veszi igénybe, mivel azt már november óta építik. Ahogy azt korábban írták, valószínűleg ez a díszlet Oxenfurt vagy Gors Velen városát mutatja majd be. A következő évadba akár más városokat is.

Ahogy a munka elkezdődik, mi követni fogjuk. Csak úgy mint Tomek Baginski executive producer, aki így nyilatkozott nemrégen:

Dolgozom, játszok és alszok. A játékon kívül minden más kicsi és nagyobb titok. Információk után figyeljétek a pletykalapokat és a Redanian Intelligence-t. Ilyen a játék természete.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük