1. évad Érdekességek Hírek Karakterek Meghallgatás Sorozat Spinoff Szereplőválogatás The Witcher: Blood Origin

Az előzménysorozat előkészületei már elkezdődtek

A The Witcher: Blood Origin forgatása, ha minden a tervek szerint megy, akkor augusztusban fog elkezdődni, de addig is az előkészületek már zajlanak, így már meg van a zeneszerzője, az egyik harc koreográfusa és több szerepre is zajlik a szereplőválogatás, amiből pár felvétel kiszivárgott, pontosabban azok szövege és karakter leírásai: 

Declan de Barra osztotta meg a hírt, hogy Bear McCreary komponálja meg a The Witcher: Blood Origin előzménysorozat zenéjét.

McCreary nem egy ismeretlen dalszerző, mivel ő az egyik leghíresebb és legelismertebb zeneszerző, akinek a munkáit már hallhattuk: az Outlander: Az idegen sorozatban, a Black Sails sorozatban, a God of War videójátékokban, a Csillagközi rombolóban és a Da Vinci démonai filmben, amivel Emmy-díjat is nyert.

Godefroy Ryckewaert harc koreográfus nevét már ismerhetjük, mivel a The Witcher: Vaják második évadában is dolgozott, de most visszatér a Blood Origin előzménysorozat munkálatainál is, amiről megosztott egy képet is és amin a talán a sorozat logója látható!? 

Közben Laurence O’Fuarain már edz és készül a Blood Originre, hogy Fjall Stoneheart a képernyőn még elképesztőbb legyen:

És itt vannak azoknak a felvételeknek a szövege és karakterei, amiknek az olvasópróbája kiszivárgott:

Utharis, a cinikus zsoldos:

Lenyűgöző, nem? Ez ilyen bódító keverék. Az édes bűze a napon aszalt holttesteknek, az ellenség lövései és a pöcegödrök. A sült hús és szar egyvelege évente annyiszor megüti az orromat, hogy szinte betölti a számat, valahányszor érzem ezt az illatot.

Ó, még csak most jönnek bele. Tudsz azokról a rothadó holttestekről  amiket átlőttünk azon a reggelen az ostromgépekkel? Nos, az az én ötletem volt. Ja, akkor jött rám, amikor ostrom alá vettük, talán (Senapriat?). Nos, ebben a nyári hőségben várnunk kellene addig, amíg egy vagy két nap alatt ez az egész átsöpör a városon. Ez majd éberen tart minket, nem?

Még jó, hogy! Igen, valójában a jobb kezem, Balor felnyársalta egy fűrésszel, amikor rátaláltunk a kövér rohadékra, aki a szobalány illemhelyén rejtőzködött. Úgy vélem a nagybátyád utolsó szavai ezek voltak: „Hogy a…életbe!”. Tudom, a végső szavaknak nem lehet hitelt adni, nem igaz? Néhány ember a legfurcsább dolgokat mondja, mint például: „Anya, szar, kumkvat.” Egyszer egy nő a „Druidák szőrős lányai” utolsó versszakát énekelte. Pont akkor, amikor elvérzett!

Igen, természetesen bízhat bennem! Háromszor annyit fizettél nekem, mint az a gyökér Arany Gandal. Tudod, a zsoldosok néha rosszindulatúak, de elhivatottabb vagyok, mint azok, akik a király aranyában és picsájukban bujkálnak. Nos, majd jelentkezem.

A falak még mindig tartanak, de ha mindent megkapunk, én a férfiak, jól laknak és jó pénzt kapunk, akkor 20% az esélye, hogy győzünk. Természetesen, ha az szeretné, hogy több férfit vegyek fel Calanthiaból, mondjuk a királynő személyes őrségéből egy légiót, akkor fele-fele esélyekről beszélünk, így talán mindenkinek a feje a vállán marad.

50 milliót, adj vagy vedd el. De inkább, adj.

Ó, igen. A természet ezt adja vissza minden olyan ütésért, amit nekem kellett kapnom a búrámra, de úgy gondolom ez inkább az összes lovaglásért van, amikor bordélyházba látogattam.

Ó, szia. Tényleg? Nos végre egy jó hír. Úgy tűnik, hogy Arany Gandal végre hű a nevéhez.

Hát ő csak beleegyezett abba, hogy az összeg tízszeresét fizeti ki nekem. Előre. És ez azt jelenti, kedves hercegecske, hogy kifogyott a szerencséjéből.

Ha visszatérsz kísérteni engem, akkor hozol nekem egy kis bort az istenektől?

Salliche, tudós/feltaláló:

Salliche: Ó, ne, nee..a fenébe! Miért? Miért teszed ezt velem?

Kaali: Kihez besz…?

Salliche: Majdnem megvolt! Kettő kellett…aztán leállt…belépett a…szakaszba. Talán az inga letér a pályájáról.

Kaali: El foglak veszíteni emiatt?

Salliche: Hogy mi?

Kaali: Csak örülök, hogy nincs szamarad vagy egy alomnyi gyereked, mert akkor elmenekülnél velük és soha nem látnálak többet.

Salliche: Sajnálom. Mi?…Mennyi az idő? Este van?

Kaali: Már majdnem hajnalodik, gyere és egyél.

Salliche: Nem megy, be kell ezt fejeznem.

Kaali: Azért bele halnod nem kell.

Salliche: Tudom, tudom. Nem vagyok dühös, ismersz már. Annak ellenére, hogy a tanács mit mond, ez beválhat. Mindent megváltoztathat! Helyrehozhat!

Kaali: Sal, hagyd abba!

Salliche: Bárcsak menne. Hacsak egyszer működésre bírnám…

Kaali: Nem a te hibád volt.

Salliche: De igen! Az volt, Kal! Hiába az mennyire öltözök ki, nem számít, hogy a szép szavak mögé bújok, mert miattam haltak meg! Mert elfutottam és féltem! Itt az esélyem. Ha sikerülne, hogy beszélhessek a kövekkel, akkor minden megváltozna. Nem lenne több éhínség, szomjazás, sem háború, mindenkinek meg lenne az, amire szüksége van.

Kaali: Még mindig azok maradnak, akik.

Salliche: És ez megismétlődne, igen..talán. De ha van rá esély, hogy ezúttal nem csesszük el, hogy együtt emelkedünk fel, akkor meg kell próbálnom. Egy új aranykor, Kal. Gondolj csak bele! Miattuk, miattam. És talán, ha működik és jól csináltam, akkor talán a kísérteteim is elalszanak könnyebben és nem élnek velem, gúnyolva, hogy elbuktam.

Kaali: Gyere és egyél!

Salliche: Elvesznék nélküled, ugye tudod?

Kaali: Te már így is elveszett vagy, te nagy barom.

Salliche: Gondolj csak bele nem estem volna el előtted és soha nem terpeszkedtem volna el előtted, mint egy friss bárány a lábad előtt, így nem hallhattam volna a nevetésed. Már akkor megvettél, tudod. Amikor nevettél rajtam és ezzel a mosollyal birtoklod az egész világom. Esélyem se volt ellened.

Kaali: Nem, ez nem így van. Most gyere le a földszintre, mert holnap is megmentheted a világot.

Salliche: Így van. Holnap, te és én jó barátok leszünk. És dolgozni fogunk.

Gwyn, a ragyogó bérgyilkos:

A ragyogó, éles elméjű bérgyilkos, aki egy dzsóker karakter és nem fél a mészárlástól, az erőszaktól és a káosztól. Valójában fürdik benne.

A felvételekhez tartozó videók is törlődtek és egyik külföldi oldalon sem találtam őket, így nem mindegyik párbeszéd van meg és ezért kicsit „érthetetlenebbek” lehetnek a leírt jelenetek. A párbeszédekből a Redanian Intelligence készített szöveges változatot, így csak azok vannak meg, amik ott is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük