Henry Cavill Hírek

Henry benne lesz a “Variety Studio: Actors on Actors” új évadában

A Variety és a PBS SoCal tették nyilvánosságra ma azon hírességek listáját, akik benne lesznek a „Variety Studio: Actors on Actors” 12. évadában.

Az Emmy-díjas sorozat új évadját teljes egészében a színészek otthonából filmezik, és számíthatunk olyan sztárok közti beszélgetésekre, ahol a potenciális jelöltekről lesz szó az Emmy keretein belül.

Az első két epizódot a PBS SoCal-on láthatjuk majd július 17-én, pénteken, nálunk este 9 órakor. Ezek után az epizódok 21:30-kor lesznek levetítve, július 24-én láthatjuk a 3-4 részt, és így tovább. Az összes epizód a premierje után a pbssocal.org oldalon, illetve az ingyenes PBS Video alkalmazáson keresztül lesz elérhető. Tehát, akár mi is megnézhetjük majd.

“Nagyon izgatott a Variety, hogy 2020-ban debütálhat az Actors on Actors Emmy változata, méghozzá a sztárok otthonában, ahol biztonságban beszélhetünk az idei Emmy-díj legjobbjairól. Partnereink a PBS SoCalnál beinvitálják nézőinket az elmúlt év legnagyobb televíziós műsoraiba ezekkel az egyéni beszélgetésekkel.” – mondta a Variety szóvivője.

Öröm továbbá, hogy a sztárok között Henry Cavill is szerepel, azt viszont nem tudjuk, hogy melyik epizódban látogathatjuk meg az otthonát. Amint lesz erről több információnk, mindenképp megosztjuk veletek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük