Henry Cavill Hírek

Henry benne lesz a “Variety Studio: Actors on Actors” új évadában

A Variety és a PBS SoCal tették nyilvánosságra ma azon hírességek listáját, akik benne lesznek a „Variety Studio: Actors on Actors” 12. évadában.

Az Emmy-díjas sorozat új évadját teljes egészében a színészek otthonából filmezik, és számíthatunk olyan sztárok közti beszélgetésekre, ahol a potenciális jelöltekről lesz szó az Emmy keretein belül.

Az első két epizódot a PBS SoCal-on láthatjuk majd július 17-én, pénteken, nálunk este 9 órakor. Ezek után az epizódok 21:30-kor lesznek levetítve, július 24-én láthatjuk a 3-4 részt, és így tovább. Az összes epizód a premierje után a pbssocal.org oldalon, illetve az ingyenes PBS Video alkalmazáson keresztül lesz elérhető. Tehát, akár mi is megnézhetjük majd.

“Nagyon izgatott a Variety, hogy 2020-ban debütálhat az Actors on Actors Emmy változata, méghozzá a sztárok otthonában, ahol biztonságban beszélhetünk az idei Emmy-díj legjobbjairól. Partnereink a PBS SoCalnál beinvitálják nézőinket az elmúlt év legnagyobb televíziós műsoraiba ezekkel az egyéni beszélgetésekkel.” – mondta a Variety szóvivője.

Öröm továbbá, hogy a sztárok között Henry Cavill is szerepel, azt viszont nem tudjuk, hogy melyik epizódban látogathatjuk meg az otthonát. Amint lesz erről több információnk, mindenképp megosztjuk veletek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük