Cast Henry Cavill Interjú Superman The Witcher - Vaják Videó

Henry Cavill beszél a bőrnadrágról, az ő „rémítő mosolyáról” és a Superman pletykákról

Henry Cavill-lel készült egy interjú a napokban, amit Marc Malkin készített a Variety magazinnak. A színész mesélt arról, hogy mit érez a The Witcher – Vaják világgal kapcsolatban, milyen volt amikor Geralt lett belőle, mennyi időt vett igénybe és persze részlegesen megválaszolja a Superman pletykákat is.

Mi az, ami megfogott téged a Vaják világában?

Henry Cavill: Nagy fantasy rajongó vagyok. Imádom ezt a műfajt. Az apukám olvasta fel nekem, mielőtt még tudtam volna olvasni. Ez egy kicsit különbözik az átlagos fantasy műfajtól. Van benne valami kissé sötét és nekem azt mondták, hogy ez a lengyel szokás. Szóval ez egy erősen lengyel hatású. Egy kicsit keményebb hangvételű, amit én izgalmasnak találtam. Ugyanúgy, mint a „Trónok harcában”, nem tudhattad ki fog meghalni, a „Vajákban” sem tudod megjósolni mi fog történni, mert ez egy eléggé borús világ.

Szeretsz egy ilyen komor világban lenni, mint ez? Úgy értem, nem sokat mosolyogsz a sorozatban.

HC: Geralt nem nagyon mosolyog a sorozatban. Amikor mégis, még a könyvekben is, „rémísztő mosolynak” hívják. Valódi komorság van benne, de vannak benne könnyed, törődő, szerető pillanatok és erős családi kötelékei vannak olyanok iránt, akik nem is az igazi családja. Ezek a pillanatok fényesebben ragyognak az ilyen sötét világban.

Térjünk vissza a „rémísztő mosolyodra”. Mit gondolsz, neki rossz fogsorokat szántak vagy valami ilyesmi?

HC: Nagyon sok vita folyik erről online, különösen azóta, hogy megkaptam a szerepet. Sok ember azt mondja, „Hogy ő undok, vagy csak csúnya a mosolya.” Nem tudom ennek mi a közvetlen fordítása a lengyel nyelvnél, de ez egyike azoknak a dolgoknak, ahol mindig ezt láttam, nem feltétlenül azért, mert a személy rémisztő akar lenni, hanem inkább a mosolyra tett valamilyen szándékot. Vagy volt valami, amit éppen a mosollyal akart elérni, ami aztán rémületet okozott vagy valaki egy bizonyos módon érezte magát tőle. Reméltem, hogy nem adnak nekem nagy műfogsort. Lehet, hogy egy kicsit zavaróbb lenne, mint egy paróka vagy kontaktlencse.

Nos, a következő kérdésem – a paróka. El tudom képzelni, hogy nem olyan kényelmes.

HC: Őszintén nem volt olyan rossz. Jackie Rathore a fodrászom abszolút fantasztikus. Nem volt lehetősége, hogy maga készítse el a parókát, ezért, amikor megkapta, elkezdett dolgozni rajta. Csak dolgozott, dolgozott és dolgozott rajta; ami elég nehéz folyamat volt. Három volt, szóval minden nap hazavitte őket este és megváltoztatta a hajszálakat. Aztán finomabb összefűző kellett hozzájuk, ami kevésbé látszódik és ezután is csak dolgozott és dolgozott rajta. Már rémálmai voltak a parókáktól.

Milyen volt meglátni magad teljes pompában, mint Geralt első alkalommal?

HC: Hadd áruljam el neked – az egész dolog sokat változott, mert voltak screentesztjeink és a karakter megjelenése az első évad alatt fejlődött ki. Néhány alkalommal átnéztük a nadrágokat, mert kezdetben bőrnadrágjaim voltak. Úgy értem, egy bizonyos ponton ezek a dolgok eléggé belekényszerítenek kényelmetlen pozíciókba. Szóval, egyszer csak, a bőr már nem állt vissza a természetes formájába. Így egy-két helyen megereszkedett, ami nem igazán tűnt valami nagyon hősies, vonzó megjelenésnek. Végül, a jelmez, paróka, smink is kialakult. Miután minden megvolt, a reggeli esemény ez volt az – két óra a haj, smink és aztán a jelmezbe öltözés – az átalakuláshoz. Itt ért valami, a hajnál, sminknél valami megváltozott a testbeszédembe. Másképp mozdultam. Máshogy beszéltem, de nem csak a hangsúlyom volt más, hanem úgy is beszéltem, mint Geralt, olyan hanglejtéssel, mint ő. A kutyámmal is máshogy viselkedtem. Még mindig engem látott teljesen. Nem ijedt meg vagy valami, de teljesen más volt, ahogy elkezdtem a világgal kommunikálni.

Meglepett, hogy végre megjelenik a rendezői változat az Igazság Ligájából?

HC: Nem tudom, hogy meglepett-e. Minden ami idén történik, a karantén és a mozik bezárása, és hogy a streaming szolgáltatók nyújtják a szórakoztatást teljesen, ez nem igazán meglepő. Úgy gondolom egyike azoknak a dolgoknak, amiben van lehetőség és azt hiszem nagyszerű, hogy Zack Snydernek van végre lehetősége kiadni az ő szemszögéből az Igazság Ligáját és ez azt hiszem fontos egy filmkészítő és történetmesélő számára. Amikor ez nem történik meg, az igazán szomorú. És most Zacknek van rá lehetősége és várom, hogy megnézhessem.

Visszatérsz Supermant alakítani újra? Rákerestem, mielőtt elkezdtünk beszélgetni, mert szükségem volt a legfrissebb pletykákra. Jöttek sorba a pletykák. Mi a legvadabb dolog, amit magadról és Supermanről hallottál?

HC: Napról napra egyre vadabbak kerülnek elő. A spekulációk tömkelege, a dolgok, amiket neten olvasok, rendkívüliek és frusztrálóak is. Amikor látod, hogy az emberek tényként állítanak dolgokat. Például, „Nem, ez nem történt meg. Nem így történt és ez a beszélgetés sem történt meg.” De az fontos dolog, hogy az emberek izgatottak emiatt és azt hiszem fontos, hogy egy olyan karakter miatt izguljanak, mint Superman. Superman egy fantasztikus karakter. Ha az emberek beszélnek róla és még ha dolgokat is kreálnak köré, azt is rendben van, mert azt jelenti, hogy újra akarják látni a karaktert. És egy ideális világban nagyon szeretném újra eljátszani a karaktert.

Hagytál valaha álnéven kommenteket a netes pletykáknál?

HC: Nem fogok hazudni; nagy a kísértés, de ez olyan valami, ami erkölcstelennek tűnik. Amikor a Supermanről van szó főleg és ha én képviselem Supermant, akkor ez elég rossz érzés lenne, ha ilyet tennék. Csak hagyom, hogy lecsendesedjen. Ha hozzáteszek én is az nem fog változtatni a dolgokon. Mit számít ez igazán? Egy nap, az emberek meg tudják az igazságot és ha most még nem tudják, az is rendben van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük