2. évad Forgatás Kulisszák mögötti képek Színészek The Witcher - Vaják

Hol tart a Vaják második évadának forgatása?

Ma egy összegző félét hoztunk nektek, amiben leírjuk, hogy jelenleg hol is tart a Vaják második évada és mikorra várható, hogy végeznek a forgatással.

Mivel a tavalyi év senki számára sem volt akadálymentes, így a filmipar is megsínylette ezt az időszakot és sokszor arra kényszerültek, hogy leállítsák a forgatásokat a vírushelyzet miatt vagy egyéb fennakadások végett, ez a Vaják második évadának forgatására is igaz.

A tervek szerint először úgy volt, hogy február végére minden jelenet felvételével végeznek, de novemberben a vírus miatt kellett leállniuk, majd Henry Cavill sérülése miatt decemberben. Elvileg január 7.-től kellett volna visszatérniük forgatni, de ez kitolódott január 18.-ig, ami még tovább hátráltatja, hogy február végére elkészüljenek.

Mindezt figyelembe véve, valószínűleg márciusban fognak végezni a forgatási munkálatokkal és akkor még nem álltak neki az utómunkálatoknak. Ezeket mind számításba véve a legkorábban a második évad szeptember-október magasságában jelenhet meg.

A Vaják stábja és színészei visszatértek a forgatásra, de jelenleg az Aborfield Stúdióban dolgoznak és nem külső helyszíneken, ezért sem kapunk forgatási képeket és (nem is biztos, hogy lesz külső helyszíni munkálat a jelenlegi helyzet miatt az Egyesült Királyságban).

Arról már beszámoltunk, hogy Henry Cavill sérülése szépen gyógyul és már fizikoterápiával erősíti, így visszatérhetett dolgozni. Továbbá már a stúdióban van Lauren Schmidt Hissrich, a Vaják producere, Louise Hooper rendezőnő és Anna Shaffer (Triss Merigold), Paul Bullion (Lambert), Royce Pierreson (Istredd), Tom Canton (Filavandrel) és Jeremy Crawford (Yarpen) színészek/nők tértek vissza dolgozni.

003_28129.jpg001.jpg002.jpg004.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük