2. évad Andrzej Sapkowski Anya Chalotra Forgatás Henry Cavill Hírek Író Sorozat Spoiler The Witcher - Vaják Videójáték

Jön az unikornis? Játékjelenetet hintett el Hissrich a folytatás kapcsán

Mint korábban említettük, a 2. évad forgatása Augusztus 17-én folytatódik, és már az sem kétséges, hogy Henry és Freya mellett a sorozat mozgató rugója, Lauren Hissrich is visszatért a munkába. Olyannyira, hogy még egy tweetet is megosztott velünk, ami sejteti a The Witcher 3: Wild Hunt játék egyik ikonikus jelenetének megvalósulását.

Valahányszor elolvasok egy kritikát a The Witcher kapcsán, ami az inspirált boldogságról szól, mindig arra gondolok, hogy még fogalmuk sincs, mi következik…

🦄

Azt már eddig is tudtuk, hogy Lauren szeretne több játékbéli utalást, és aki nem ismerné a játékot, annak eláruljuk: Van egy romantikus jelenet, amiben egy kitömött unikornis, Yennefer és Geralt szerepelnek. Ez viszont nem jelenti azt, hogy teljesen játék által inspirált dologról van szó, ugyanis az unikornist még a könyvben is megemlítik.

„Yennefernek még egy nagyon tapasztalt, kitömött unikornisa is volt, amin a nő szeretett szeretkezni. Geraltnak az volt erről a véleménye, hogy ha létezett ennél kellemetlenebb hely a szexre, akkor az csak egy élő unikornis lehetett volna.” (saját fordítás, nem könyvbéli)

Noha ezek még csak találgatások, az utalás eléggé egyenesnek tűnik. Ti szeretnétek az ismert jelenetet látni a sorozatban?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük