2. évad Forgatás Hírek Sorozat

Második évad forgatási információk

Nemrégen tette közzé a Neflix The Witcher csapata, hogy a sorozat gyártásának újraindításán dolgoznak az Egyesült Királyságban a Covid-19 vírus miatt hozott szabályok szerint. Arborfield Studios ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy a biztonsági eljárások véglegesítésén dolgoznak, ami után a forgatások újraindulhatnak.

Eddig pontos információt nem kaptunk róla, hogy a The Witcher második évadának forgatása mikor folytatódhat, de most végre kaptunk időpontot és úgy néz ki 2020 augusztus 03.-án már neki állnak a munkálatoknak.

Hónapok óta ez az első információ morzsa a sorozatról, de még rengeteg minden van, amit nem tudunk. A forgatások befejezésének még nincs meg az időpontja, de hozzávetőleg karácsonyra elkészülnek vele, mivel 4 és fél hónap kell ahhoz, hogy teljesen elkészüljenek a második évaddal.

A sorozat második évadját valószínűleg jövőre láthatjuk csak, mivel az utómunkálatokkal is el kell készülni. A második évadnak a speciális effektjeivel úgy számolnak, hogy 2021 júliusáig elkészülnek, ezután várható az új évad premierje is, nagy eséllyel még azon a nyáron bemutatják.

Továbbá kiderült, hogy melyik írók térnek vissza a második évadra.

Declan de Barra már biztosan, aki nem csak az „Eljegyzési Lakomák, fattyúk és temetések” epizódot írta, de hangot adott számos dalnak is, ami az évadban felcsendült és amiket Sonya Belousova és Giona Ostinelli írtak. Noha azt nem tudni, hogy énekesként visszatér-e, de íróként biztosan.

„Az első epizódot én írtam és azért nagyrészét el is készítettük, mielőtt a Covid leállított minket.”

Kiderült még, hogy Beau DeMayo is visszatér, aki a második epizódot írhatta meg.

Végül pedig Lauren Hissrich és Clare Higgins fogják írni a harmadik epizódot.

Már novemberben kiderült szinte, hogy melyik írók térnek vissza a második évadra és szinte majdnem mindegyik, aki az első évadban közreműködött, kivéve Jenny Klein nem fog visszatérni, aki a második epizódot írta az első évadban és ő vetette papírra a „Jussát várja a Vaják” dalszövegét.

UPDATE: A The Witcher hivatalos fiókján jelentették ma be, hogy nem augusztus 3.-a a forgatás kezdete, hanem augusztus 17. Ez most már elvileg a végleges dátum,de bármi előfordulhat, mert tavasszal is februárban a hivatalos február 12.-e helyett, csak 17.-én kezdődtek el a forgatások, így pár napos csúszás még előfordulhat.

Leporolom a lantomat és a pennámat,
Van néhány hírem számotokra, néhány mézsör, amit kitöltök:
Hónapok óta külön vagyunk,
Ideje a termelésnek újraindulnia,
A Vaják és a dalnok, – ki tökéletes,
Újra egyesülnek augusztus 17.-én.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük