2. évad Forgatás Galéria Sorozat Spoiler The Witcher - Vaják

Második évad forgatási képek és spoiler!

Találtam olyan képeket, amik még februárban készültek a forgatásról, mielőtt le kellett állítani az egész munkálatot a vírus miatt. A képek nem a legjobb minőségűek, de azért kivehető, hogy kik láthatóak a képeken, ezért a képek is spoilert tartalmaznak a második évadra nézve és Yennefer sorsa is kiderül, hogy a Nilfgaardi csata után mi lett vele. Ne olvassa tovább az, aki nem szeretne a jövőre érkező sorozatból kulissza titkokat olvasni!

008.jpg010.jpg015.jpg022.jpg024.jpg025.jpg019.jpg

A The Witcher-Vaják nyolcadik részében Yennefer (Anya Chalotra) szabadjára engedte magából a káoszt és megsemmisítette a Nilfgaardi hadsereg nagy részét. Ezt követően Yennefer eltűnt. A Netflix azt remélte, hogy 2021-ig a sorozat premierjéig, rejtély marad a varázslónő sorsa, de a forgatásokkor kiderült mi lett vele a The Daily Mail és @palaceproud fényképésznek köszönhetően.

A Sodden-hegyi csata során Yennefer szembeszállt régi barátjával Fringilla Vigoval, ám az epizód végére teljesen eltűntek. A fenti képeken kiderül, hogy Yent és Fringillat elfogták a tündék. Mivel ezt  a részt, Stephen Surjik rendezte, akinek az első két epizódban is nagy szerepe volt, így arra számíthatunk, hogy ez a rész is a sorozat első felében/korai szakaszában lesz látható.

A Tündék serege, ami a képeken látszik és a második évadban jelenik meg, az úgynevezett Scoia’tael, amiben új és régi karakterek jelennek meg. A rajongók emlékezni fognak Filavandrel-re a Tünde Királyra, aki Geralt-tal összecsapott az első évad második epizódjában. Filavandrel mellett, a hadsereget a tünde varázslónő, Francesca vezeti, aki a második évad egyik legfontosabb új szereplője. Mindketten látszanak a fentebb beszúrt képeken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük