2. évad Cast Érdekességek Hírek Karakterek Sorozat Szereplők Színészek The Witcher - Vaják

Megvan kik fogják alakítani a második évadban, Eredint, Lara Dorrent és több kulcsfontosságú karaktert

A napokban több karakterhez társult végleg arc is, akik a második évadban kulcsfontosságú szereplőket kelthetnek életre, úgy mint Eredint, Lara Dorrent, Ithlinnet, Jarret, Vizimir királyt és két új karaktert kapott a sorozat, Voleth Meirt és Aylnet: 

Eredin Bréacc Glas, akit Karvalyként is ismernek az egyszarvúak által, Aen Elle-i tünde volt és a Vad Falka tünde lovasság parancsnoka. Most már a Vad Falka vezetőjeként ismerik. Eredin a tündék világában egy magas rangú tábornok volt, amíg meg nem ölte a királyát és lépett a helyébe.

Lara Dorren volt Shiadhal és Auberon Muircetach gyermeke. Tünde varázslónő volt, aki Szférák Együttállása után szeretett bele Lod-i Cregennanba, egy emberi hatalmas varázslóba. Az egyesülésük mindkét fajnál nagy port kavart. Miután Cregennan meghalt, Lara megszülte a lányukat, de nem sokkal később ő is meghalt, így a lányuk árván maradt. Cerro, Redánia akkori királynője magához vette a féltünde kislányt és Riannonnak nevezte el. Lara Dorren leszármazottai tovább éltek, akik között ott van Ciri is és különlegesnek számítanak, mert az Ősi vért hordozzák magukba, így hatalmas varázserővel rendelkeznek.

Ithlinne legendás tünde gyógyító, asztrológus és orákulum volt. A jövendöléseiről és a próféciáiról vált ismertté. Rájöttek, hogy Ithlinne jóslatai számos eseménynél pontosak voltak, úgymint az Északi Háborúkat (1239-1268) és a halálos járványokat.

Vizimir király, ő Redánia királya és az egyik leghatalmasabb uralkodó északon. Míg jártas a politikában, azért feltételezhető, hogy Sigismund Dijkstra és Phillippa Eilhart, akik a valódi hatalmat jelentik a trón mögött.

Jarre egy fiatal, intelligens írnok, aki Nenneke papnő pártfogoltja az ellanderi Melitele templomban. Ott találkozik Cirivel és sokáig epekedik utána, miután a lány elhagyja a várost. Ez a félénk, könyvmoly fiatalember valójában nagy hősiességre képes és ezt a későbbiekben be is bizonyítja.

Aylne és Voleth Meir új karakterek, akiket Emily Byrt és Ania Marson színésznők kelthetnek életre a képernyőn.

Aylne, egy tüzes szexmunkás, aki egy katonai csoporthoz csatlakozik és nem fél visszavágni nekik.

Voleth Meir, egy idős, fehér hajú nő. Egy démon, aki földet járja be és alkudozik, miközben az emberek legmélyebb és legsötétebb vágyaira vadászik.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük