2. évad Forgatás Hírek Lauren Schmidt Hissrich Sorozat The Witcher - Vaják

Mérföldkőhöz érkezett a Vaják gyártása

Pár napja tette közzé Lauren Schmidt Hissrich, hogy Stephen Surjik befejezte az epizódjai forgatását a második évadból. Surjik rendező az első két epizódot forgatta le és ezzel a képpel és üzenettel búcsúzott tőle a producernő.

Ez volt az utolsó forgatási napom Stephen Surjikkal. Nem is számítottam rá, hogy a két epizódja áthidalja ezt a globális járványt is. De megcsinálták és nem is kívánhattam volna jobb partnert magam mellé. Hálás vagyok az elképzeléséért, a vezetéséért, lelkierejéért és a barátságáért. A második évad újra forog és jobb lesz, mint bármikor.

Sajnos valószínűleg az eredeti forgatási helyszínek, amiket terveztek még januárba, mint Skye szigete is, nem lesznek benne, hacsak a stábtagok drón segítségével le nem filmezik és veszik fel a helyszínt, hogy utána a stúdióban gépi segítséggel illesszék majd be az eddig felvett anyagba. Az biztos, hogy a csapat nem ment ki forgatni, így lehet, hogy elvetették az ottani helyszín forgatás lehetőségét, de ki tudja!? A későbbiekben valószínűleg megkapjuk a válaszokat erre is.

Az első blokk végével a második évad forgatása zavartalanul folytatódik, már a helyszínen van Sarah O’Gorman, aki a Cursed: Átkozott sorozatot és a a The Last Kingdom sorozatot forgatta. Az elmúlt hetekben a rendezőnő csatlakozott a stábhoz és felkutatták a lehetséges helyszíneket, Észak-Anglia területén, köztük a csodálatos Lake District területet.

Sarah fogja a harmadik és negyedik epizódot forgatni és úgy tűnik, hogy az ő csapata derítette el elsősorban Fountains Abbey területét, amiről pár napja beszámoltunk nektek, mint lehetséges helyszín.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük