2. évad Anya Chalotra Forgatás Freya Allan Sorozat Színészek The Witcher - Vaják

Spoiler! Anya Chalotra és Freya Allan Durham megyében forgatnak

Kiderült, hogy a  High és Low Force Vízeséseknél nem Henry Cavill forgat, hanem Anya Chalotra – Yennefer és Freya Allan – Cirilla. Vasárnap számoltunk be arról, hogy újabb helyszíneken készülnek elő a forgatásra, így valószínűleg a két színésznő a napokban érkezhetett meg Durham megyébe, hogy a munkálatokhoz csatlakozzanak.

A cikk a Tündevér regény spoilerét tartalmazza, így aki nem akar előre megtudni valamit a második évadból, akkor ne olvassa tovább.

A tipp egy helyi lakostól származik, hogy látták Anya Chalotrat és Freya Allant a helyszínen, abban már nem volt biztos, hogy közös jelenetet vettek fel, de a területen lovakat is láttak.

Lehetséges, hogy Yennefer találkozott Cirivel? Igen! Mivel nemrég csatlakozott Louise Hooper rendező a csapathoz, aki ugye Geeta Patelt váltotta le, a másik rendezőnő a 6. és 7. epizódért volt felelős és valójában már Hooper előbb elkezdett itt dolgozni, mint ahogy arról beszámoltunk, hogy a Rydal-barlangban Henry Cavillel forgatott.

Hogy itt mégis milyen jeleneteket vehetett fel Anya és Freya?

Valószínűleg Ciri már távozott Kaer Morhen erődjéből, a könyvrajongók tudják, hogy ezután Geralt rábízza a lányt Nenneke papnőre a Melitele-i templomba. Itt mutatják be először egymásnak Yent és Cirit, amikor is a nagy hatalmú varázslónő elfogadja a vaják kérését és segít megtanítani Cirinek, hogy hogyan is irányítsa az erejét. Ha a sorozat követi a könyvek történését, akkor a hercegnő és a varázslónő a 6. és 7. epizódban fognak találkozni.

Fontos megjegyezni, hogy még egy lehetőség is van, de ezt a lehetőséget nem tartjuk valószínűnek.

A két szereplő lehet, hogy két különböző jelenetet vett fel a szomszédos vízeséseknél, az elsőben Yennefer, a másodikban pedig Geralt és Cirilla. Mivel a Low Force vízesésnél történt ilyen, csak azt nem tudni, hogy Hooper vagy Gorman rendezőnő forgatott ott. Ha Sarah O’Gorman forgatott itt, aki  a harmadik és negyedik epizódért felelős, akkor nem hinnénk, hogy Yen és Ciri ilyen korán találkoztak volna a sorozatban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük