2. évad Hírek Híresztelések/Pletykák Netflix Sorozat Spoiler The Witcher - Vaják

SPOILER: Nagy változtatásokat eszközöl a Netflix Eskel karaktere kapcsán

/Figyelem, ez egy spoileres poszt, ami a The Witcher sorozat 2. évadáról, azon belül Eskel karakteréről szól! Ne olvasd tovább, ha nem szeretnél spoileres tartalomhoz jutni!/

A teljes bejegyzést a tovább olvasom gombra kattintva éred el.

Még 2020 októberében írtunk arról, hogy Basil Eidenbenz is részt vesz majd a The Witcher második évados munkálataiban Eskelként Paul Bullion mellett, aki Lambertet alakítja majd. További információnk volt arról is, hogy a közös jelenetükben farkas(ok) is felbukkannak, akik éppen egy tetemet esznek.

Korábban nem foglalkoztunk ezzel, de most jobban utánajártunk, és belső információk szerint a hulla Eskel. Ezek szerint Eskel a második évadban meg fog halni, és a temetési rituálé részét képezik a farkasok, egyfajta szimbólumként, hogy a Farkas Iskolából származik.

Ez egy csomó kérdést felvet, de talán a legfontosabb: Hogy hal meg Eskel? Többször írtunk már arról, hogy egy hatalmas csatajelenet készül Kaer Morhenben, ahol Geralt, Ciri, Vesemir, Eskel, Lambert, Coën és még sokan mások is felbukkannak. Arról is esett szó, hogy a vajákok egy lesivel kerülnek majd szembe, aminek komoly következményei lesznek.

Ti mit gondoltok erről?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük