Szerkesztők bemutatkozása

Sziasztok! 23 éves vagyok, 11 évvel ezelőtt kezdtem el honlapot szerkeszteni. A legelső témám az akkor kedvenc animém, az Inuyasha volt, amit aztán szépen követett a többi. Évekig a lapunk.hu szolgáltatónál tevékenykedtem, a leghosszabb lapom akkor a webszerkesztésről szól, és grafikai elemeket raktam fel rá. 2015-ben tértem át a HTML és PHP lapokhoz, és megnyitottam a mai napig élő One Direction rajongói oldalamat. A The Witcher világával a sorozat által ismerkedtem meg, azóta pedig teljesen magába szippantott. Miután a sorozatot első nézés után nem értettem meg, jöttek a könyvek, amik után nem volt megállás a játékok felé. Remélem, ezen a lapon meg tudom kedveltetni veletek a világot, és be tudom nektek mutatni annak különlegességét, hogy akár ti is meglássátok benne azt, amiért én szeretem.

Sziasztok! 26 éves vagyok, 12 évvel ezelőtt kezdtem honlapot szerkeszteni, még a gportalon. Az első témám a Sims volt, ahol a játékról lehetett információkat és Sims történeteket olvasni. Jó pár évig vittem ezt az oldalt, később még be is társultam egy másik simses laphoz, sajnos már egyik sem él, az akkori szerkesztőtársammal megszűnt a kapcsolat. Ezek az oldalak már rég törlődtek, így sajnos egyiket sem tudom nektek bemutatni. Pár éve a gportalon nyitottam a Shadowhunters sorozatról, aminek a témája később csak Katherine McNamarára koncentrálódott, így született meg katmcnamara.hu oldalam, amit már a flaunt szolgálatónál folytattam. Jelenleg ott vagyok főszerkesztő és mellette még a riverdalekatykeene.com társszerkesztője, kedves barátnőm, Drea mellett.

Szerbusztok én Lumiere vagyok, 2020 októberében csatlakoztam a lányokhoz! 2008-óta szerkesztek honlapokat, szinte MINDEN témakörben, azonban társszerkesztőként először van lehetőségem csapatban dolgozni. A Witcher játékokról már korábban is hallottam, de sose volt semmi késztetés, hogy kipróbáljam. A sorozatot barátaim és párom unszolására néztem meg, azóta legalább ötször végig pörgettem és imádom! Kedvenc karaktereim Cahir, Yennefer, Tissaia és persze Geralt. Az oldal mellett saját a honlapomon a demilovato.hu-n foglalatoskodom.