3.évad Forgatás Hírek Sorozat The Witcher The Witcher - Vaják

The Witcher – Vaják: 3. évad – 2022 márciusában kezdődhet a forgatás

A múlt hónapban jelent meg a The Witcher – Vaják második évada a Netflixen, amelyről a rajongóknak eltérő véleményeik vannak, de még így is a legnézettebb sorozat jelenleg a szolgáltatónál és már a harmadik évadon régóta elkezdtek dolgozni:

Az írói munkálatok 2021 júliusában kezdődtek el és december vége felé fejezték be. Most pedig eljött a következő lépés:

Annyit tudunk, hogy a következő hetekben, idén januárban végre elkezdődik a The Witcher – Vaják 3. évadának előgyártása. A Vaják harmadik évadának gyártása a tervek szerint 2022 március elején kezdődik.

Azonban ne felejtsétek el, hogy a forgatási dátumok mindig változnak, így majd még kiderül mikor fog valójában elkezdődni. Pár hete még februárról volt szó, de most már márciusra tolódott az időpont és azt se felejtsük el, hogy egy új stúdióban fognak dolgozni, mivel elköltöznek az Aborfield Stúdióból a Longcross Stúdióba. Ami azt jelenti, hogy az új díszletek felépítése is időbe fog telni.

És, hogy mikor fejeződhet be a forgatás? Az eredeti jelentés szerint 2022 februárjától júliusáig tartott volna, de így hogy egy hónappal tolódik a kezdés, ugye a mai jelentések szerint 2022 márciusba kezdik, akkor augusztusig el fog tolódni. Sajnos nehéz azt megmondani a járvány helyzet miatt, hogy valóban így alakul-e a forgatási ütemterv.

Mikor jelenhet meg a The Witcher – Vaják 3. évada, ha elkészülnek mind a forgatással, utómunkálatokkal? Körülbelül 2023 tavaszán kerülhet a Netflix csatornájára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük