3.évad Forgatás Freya Allan Hírek Színészek The Witcher The Witcher - Vaják

The Witcher – Vaják: 3. évad – Az elmúlt két hétben Marokkóban forgattak

A The Witcher – Vaják harmadik évadának egyik csapata az elmúlt két hétben Marokkóban, a perzselő szaharai sivatagban forgattak Freya Allannel, a másik csapat pedig a Longcross Stúdióban, Henry Cavillel és Anya Chalotrával:

A forgatás a napokban fejeződött be Marokkóban, ahol a stáb fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy Andrzej Sapkowksi regényeinek egyik legikonikusabb Ciri történetét meséljék el a szaharai sivatag dűnéin forgatva.

A Szahara Sivatag lehet a Netflix által elkészített Korath:

A marokkói jelenetek felvételeivel kapcsolatba is megkezdődött a találgatás és felvetődött az az ötlet, hogy talán itt fogják felvenni azt a részt, amikor Ciri a Korath-sivatagban találja magát elveszve.

És ezt a spekulációt alá is támasztja, Freya Allan (Cirilla) jelenléte a forgatáson, ahol rajta kívül még több színész és kaszkadőr is jelen volt.

Megérkeznek az egyszarvúak(unikornisok) a Vaják sorozatába is!

Az alábbi képeken láthatjuk, hogy a forgatáson jelen voltak ezek a fehér lovak is, amik arra utalnak, hogy végre bemutatják a sorozatban az egyszarvúakat is:

              

Ezután a forgatás a Longcross Stúdióban folytatódik és egy forrás szerint a stáb még két lehetséges helyszínen is forgat majd: talán Costa Rica vagy a Maldív-szigetek következnek? 

Ha helytállóak a hírek, akkor augusztusban már Costa Ricán folytatódnak a munkálatok, szeptemberben pedig a Maldív-szigetek jöhet még szóba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük