3.évad Forgatás Hírek Sorozat The Witcher The Witcher - Vaják

The Witcher – Vaják: 3. évad – Folytatódik a forgatás!

Egy hete leállították a The Witcher – Vaják harmadik évadának forgatását, mert Henry Cavill lebetegedett, de most úgy tűnik újra biztonságosan visszatérhetett a stáb, a színészek és folytatódik a forgatás:

Múlt hét elején tették közzé a hírt, hogy Henry Cavillnek pozitív lett a tesztje a covidra, ezért leállították a forgatást. A sorozat éppen az egyik legambiciózusabb jelenetének, a thanedd-i bálnak és az azt követő puccsnak a forgatása közepén járt.

A Netflix végül úgy kommentálta a helyzetet, hogy amint biztonságos lesz visszatérniük, akkor újra kezdik a munkálatokat. Úgy látszik ez az idő most jött el, mert több színész is megerősítette, hogy visszatérnek. Mecia Simson (Francesca), Cassie Clare (Philippa) és Harvey Quinn (egy meg nem nevezett mágus) megosztották a visszatérésüket a közösségi oldalaikon.

051.jpg053.jpg050.jpg052.jpg

Mindhárman szereplői a thanedd-i puccsnak, ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy ennek a felvétele folytatódik!

Az egyelőre nem tudni, hogy Henry Cavill is visszatér, de ha nem akkor is rengeteg olyan jelenet van Thanedd történetében, amiben nem szerepel Ríviai Geralt, így amíg Cavill felépül, addig ezeket is nyugodtan felvehetik nélküle.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük