2. évad Cast Forgatás Hírek Sorozat The Witcher - Vaják

Új casting hírek, a színészek és a stáb érkeznek a forgatásra

A The Witcher – Vaják második évad forgatásáról újabb hírek érkeztek, már a stáb tagjai közül is többen a forgatás helyszínén vannak és a színészek is szépen lassan munkába állnak. A múltkor arról már beszámoltunk nektek, hogy Henry Cavill és Freya Allan már a forgatás helyszínén vannak, az Aborfield Studiosnál.

Ezúttal már a showrunner is, Lauren Hissrich is és a 2. évad újoncai, Mecia Simson (Francesca Findabair) és Paul Bullion (Lambert), aki már a kardforgatást tanulja. A színészek közül másokról még nem tudunk, hogy a helyszínen lennének-e.

027.jpg028.jpg029.jpg030.png031.png032.jpg

Ráadásul, nem csak a színészek és a showrunner tért vissza dolgozni, hanem az egész stáb, köztük a rendező is Sarah O’Gorman, úgy tűnik a The Witcher – Vaják sorozatnál kezdi a munkálatokat, amire a karantén előtt nem volt lehetősége. Sarah a 3. és 4. epizódot rendezi a második évadból. A korábbi munkái közé tartozik a Cursed: Átkozott és a The Last Kingdom sorozatok.

Értesüléseink szerint munkába állt Stephen Surjik rendező is, aki még pár jelenetet le tudott forgatni a karantén előtt.

A koronavírus miatti óvintézkedésekként mindenki legalább hetente kétszer fogja teszteltetni magukat, a stáb tagok és a színészek (vagy akár többször is).

És ráadás hírként két casting hírt is közölhetünk veletek, először Tim Samuels, aki egy Elad nevű karaktert alakíthat a sorozatban. Tim meglehetősen magas (180 cm) és az Elad név egy kicsit tündésen hangzik, így a Redanian Intelligence feltételezi, hogy egy tünde lehet.

A második casting hír pedig egy angol-lengyel származású színésznő, Ania Marson, aki mögött évtizedes színészi munka áll. Egyelőre nem tudni kit alakíthat a második évadban, de életkor szerint Ithlinne-nek felel meg vagy a titokzatos Voleth Meir-nek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük