2. évad Érdekességek Forgatás Képtár Kulisszák mögötti képek Spoiler Színészek The Witcher - Vaják

Új forgatási képek: A Nilfgaardiak páncélzata, Francesca öltözéke és még több más

Tegnap már osztottunk meg veletek új képeket a Nilfgaardi táborról és a tündékről, akik mind egy helyen forgatnak, Fountains Abbey romjainál, de nem csak a katonák új fegyverzetére és páncéljára derült fény, hanem Francesca Findabair tünde varázslónő teljes külsejére, akit Mecia Simson alakít és a képeken Mimi Ndiweni színésznővel sétálgat, aki Fringilla Vigot alakítja a sorozatban. Plusz még Eamon Farren színészt is kiszúrhatjuk a fotókon, aki Cahirt játssza.

Ráadásként még közös képeken láthatjuk a nilfgaardi katonákat és a tündéket:

Mecia és Mimi közös képében az az érdekes, hogy a Francescát alakító színésznő terhes. Ez egy hatalmas változás a a könyvekhez képest, mivel Sapkowksi világában a tündék ritkán szülnek gyerekeket, mivel nem olyan termékenyek, mint az emberek. Daniel Ritchman egy karakterleírást szivárogtatott ki, amiben a tünde varázslónőt így jellemzik:

A legcsodálatosabb nő a világban, aki a szépségét álarcként használja, politikailag erős, egy anya, aki bármitől megóvja gyermekét.

A másik érdekesség a képen, hogy Francesca egy fehér rózsát tart a kezében, a Tündevér kötetben a fehér rózsa fontos motívum, mivel a tündék hősnőjéről, Aelirenn után nevezték el őket és csak Shaerrawedd palotájának romjain belül nő.

056.jpg058.jpg059.jpg061.jpg062.jpg063.jpg065.jpg

Köszönet a képekért/Thanks for the pictures: Terry Blackburn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük