2. évad Érdekességek Forgatás Henry Cavill Kulisszák mögötti képek Sorozat Spoiler The Witcher - Vaják

Új képek egy városi részletről, talán Geralt Oxenfurt felé tart?

Amióta hallottuk, hogy a Vaják második évadában egy nagyváros díszletét építik fel az Aborfield Stúdió központjában, azóta foglalkoztat minket, hogy talán Oxenfurt városát hozták létre itt. Azóta sincs sok új információ, de minden jel arra mutat, hogy kedvenc vajákunkat, Geraltot az útja ide viszi a második évadban.

014.png016.jpg015.jpg

Hogy miért is nagy az esélye, hogy a képeken Oxenfurt látható?

A Vaják második évada a Tündevér köteten alapszik és a regény három fő helyszínen játszódik: Kaer Morhenben, a vajákok erődítményében, Melitele templomában Ellanderben és Oxenfurt városában. Ebből kettőt már megerősítettek, hogy láthatjuk ebben az évadban. Egyelőre Oxenfurtot nem tudjuk megerősíteni, de elég sok rá a bizonyíték.

Már régebben beszámoltunk róla, hogy Sigismund Dijkstra szerepére is meg van a színész, aki egy redániai titkos szervezet feje. A regényekben, Geralt vele akkor találkozik, amikor Oxenfurtba utazik Ciri ügye miatt.

A második casting hír, ami a városra utal, az Riance szerepe. Van is egy ikonikus jelenet itt vele, ebben a kötetben a Tündevérben, amit kétlünk, hogy kihagynának a sorozatból.

A harmadik casting hír, amiről nemrég lett tudomásunk az Philippa Eilhart karakterére, akit Cassie Clare kelthet életre a második évadban.

Innentől pedig, aki még nem olvasta a Tündevér kötetet, ők ne olvassanak tovább, mivel spoilerbe futhatnak bele!

Mire is számíthatunk a második évadban Oxenfurtban?

A Tündevér egyik legemlékezetesebb harci jelenete az az, amikor Ríviai Geralt harcol Rience és a Michelet testvérek ellen, egy zsoldosokból álló csapat, akiket azzal bíztak meg, hogy legyőzzék a vajákot. Ez a harc Oxenfurt utcáin zajlik le, amit Philippa Eilhart szakít félbe. A jelenet valószínűleg az évad vége felé fog megjelenni, talán még évadzáró is lesz, az biztos, hogy mostanában fogják felvenni.

A harci jelenet mellett még Geralt több karakterrel is itt találkozik, például Dijkstraval, Codrhinger és Fenn magánnyomozókkal. Habár az irodájuk a könyvekben Dorian városában található, de észszerű lépésnek tűnik, hogy átköltöztetik ide Oxenfurtba őket.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük