2. évad Forgatás Hírek Kulisszák mögötti képek The Witcher - Vaják

Újabb hírek a Vaják második évadáról

A február elég mozgalmasra sikeredett a Vaják forgatása szempontjából, mivel úgy tűnik mindenki a helyszínen van, az Aborfield Stúdióban. Lauren Hissrich a sorozat showrunnerre és a stábtagok egyhuzamban forgatnak minden héten 6 napot, hogy a második évad minél előbb befejeződhessen.

Az elmúlt hetekben Louise Hooper és Sarah O’Gorman rendezők dolgoztak éjjel-nappal, hogy az epizódjaikkal végezzenek. Henry Cavill, Anya Chalotra és Freya Allan, a három főszereplő is szintén folyamatosan forgatott ebben a hónapban.

A külföldi források szerint ezeknek a jeleneteknek a befejezésén dolgoznak; a Kaer Morhen-i jeleneteken, a tündék, varázslók jeleneteiken (Tom Canton, Mecia Simson, Therica Wilson-Read, Royce Pierreson), de nem csak róluk érkezett hír, hanem a Nilfgaardi katonákról is. Több képet kaptunk a forgatásról, főleg azoktól a színészektől, akik a stúdióban dolgoznak jelenleg is.

013.jpg015.jpg025.jpeg024.jpg022.jpg021.jpg026.jpeg

Ezek mellett megerősítették, hogy visszatért Wolfgang Stegemann a Blaviken-i harci jelenetért felelős koreográfus. Többször is látták az Aborfield Stúdiónál az elmúlt hónapokban.

Végre Kökörcsin (Dandelion, Jaskier) jelenlétéről is megerősítést kaptunk, mert Tom Canton, aki Filavandrelt alakítja a sorozatban egy videót osztott meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük