Előzetes Érdekességek Film Hírek Karakterposzterek Képtár Nightmare of Wolf Sneak Peek Szinkronos Előzetes The Witcher The Witcher: Nightmare of the Wolf Videó

Vaják: A Farkas rémálma – Szinkronos előzetesek, Sneak Peek és Promóciós képek

Holnap, azaz augusztus 23.-án jelenik meg a Vaják: A Farkas rémálma anime film a Netflixen, amihez a napokban rengeteg promóciós dolgokat kaptunk, most megérkeztek a szinkronos előzetesek, egy új sneak peek, új képek a karakterekről és egy idővonal magyarázat, hogy hova is illeszkedik a Witcher univerzumba:

003.jpg001.jpg002.jpg004.jpg005.jpg006.jpg007.jpg

Ahhoz, hogy megölj egy szörnyet, először meg kell értened, tanulmányoznod kell és meg kell találnod a gyenge pontját.
Azt akarom, hogy ez a szarházi éljen és rúgkapáljon, ha ez lehetséges.
Tarts ki fiatal barátom!
És azt kérted, hogy maradhass.
Soha ne hagyd, hogy a fejedbe férkőzzön.
Jobb holtan, mint elmenekülve.
Mindig lesz egy újabb szörny.

Ha valaki megkérdezné tőled, hogy ki a The Witcher főszereplője, talán azt mondanád, hogy ő vagy ő. De nem Geralt, Ciri vagy Yennefer az egyetlen fontos személy a The Witcher univerzumban.
Két új előzménysorozatban, azokat a tiokzatos karaktereket fedezzük fel, akik a Kontinens történetét alakították és elsőként egy nagyon különleges vajákkal ismerkedhetünk meg. Szóval, kössétek be magatokat!
Íme egy spoilermentes összefoglaló arról, hogy hogyan illeszkednek a közelgő előzménytörténetek a The Witcher idővonalába.
Az előszereplős Vaják idejében 1263-at írunk. Nilfgaard kifosztotta Cintrát és készen áll arra, hogy megszállja az Északi Királyságot, amikor Geralt az egyik utolsó életbemaradt vaják először találkozik Cirivel az erdőbe. Persze most kíváncsiak vagytok…
Kaer Morhen történetére és hogy mi történt évtizedekkel ezelőtt, hogy Geralt Calanthe királynővel vacsorázott volna és a ’A Farkasok Rémálma’ megszületett volna.
A Kék-hegységben fekvő, Kaer Morhen évszázadokon keresztül vajákokat teremtett és ez volt a székhelyük is.
Ebben az anime filmben az erődítményt még a fénykorában láthatjuk, ahol összegyűlnek a vadászok, akik a világba merészkednek, hogy pénzért szörnyeket öljenek. Tavasszal a vajákok elhagyják Kaer Morhent, hogy megbízásokat vállaljanak és szörnyekre vadásszanak. Gyakran hónapokig távol vannak, mielőtt télre visszatérnek a jól megérdemelt pihenésükre, ahol ilyenkor: ettek, ittak, aludtak, mindezt teljesen ingyen.
A Farkas Rémálmában a tél még csak most érkezett meg, de egy új erő terrorizálja a vidéket, ami azt jelenti, hogy a bátor vaják még nem pihenhet meg.
Vesemir, ha a név ismerősen cseng, az azért van, mert Geralt többször is említette a The Witcher – Vaják első évadában. Vesemir, Geralt mentora, az a vaják, aki 1263-ban kiképezte Geraltot, hogy azzá váljon, aki most.
A Farkas rémálmában egy fiatalabb, gondtalanabb Vesemirrel találkozunk, aki egy kicsit még gazember. Egészen az 1100-as évekig látogatunk el, amikor még Vesemir kisfiú, de a cselekmény nagy része 1165-ben játszódik. A film a kontinensen végbemenő óriási változásokat kardélre hányásának idején játszódik. Alig két évtizeddel a film eseményei után kezdődött meg a Nagy Tisztogtatás, a kontinens történelmének sötét része, ahol a tündék megtanították az embereket arra, hogy uralkodjanak a káoszon, hogyan aknázzák ki a hatalmas erejét és hogyan használják a mágiát. Ahelyett, hogy harmóniában éltek volna a tündékkel, az emberek ezt a tudást arra használták, hogy elárulják azokat, akik tanították őket. Elvették a tündék földjét és leverték a lázadást, a megmaradt tündék pedig rejtőzködésre kényszerültek.
A film bepillantást ended a kontiensen történő árulás előtti életbe, az élőszereplős The Witcher – Vaják pedig a következményeket mutatja be. Tartsd nyitva a szemed, mert az élőszereplős sorozatból is feltűnnek karakterk, mint például a tünde, Filavandrel, sőt Calanthe királynő egyik őse is. Dagorad Király.
A The Witcher: Blood Origin pedig az előszereplős és az anime film előtti időket fogja bemutatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük